Home > Onze visie

Wij willen onze patiënten een kwalitatieve, wetenschappelijk gefundeerde eerstelijnszorg bieden. Dat doen we door regelmatig bij te scholen, onderling te overleggen en de huidige inzichten in de medische wetenschap toe te passen.

Als huisarts vinden we een persoonlijke aanpak van gezondheidsproblemen belangrijk. Dit betekent dat wij naast de medische en technische aspecten van de patiëntenzorg ook aandacht hebben voor de persoonlijke ziektebeleving van onze patiënten en voor hun sociale omkadering.

Wij willen dat onze huisartsenpraktijk een laagdrempelige en toegankelijke plaats is waar alle gezondheidsproblemen bespreekbaar zijn. De huisartsenpraktijk is de eerste lijn binnen onze gezondheidszorg. Wij willen onze patiënten zo goed mogelijk begeleiden en, als er meer gespecialiseerde zorg nodig is, verwijzen naar een andere zorgverlener.

Omdat wij van anderen hebben mogen leren vinden we het logisch dat studenten nu ook van ons kunnen bijleren. Onze praktijk is dan ook een plek waar jonge collega’s opleiding krijgen.

 

Website Design and Development CompanyWedding Dresses Guide