Home > Wie is wie
Dr. Matthias Soens startte in 2017 als huisarts in opleiding en is sinds september 2019 geassocieerd als vaste huisarts in ons team. 
Bijzondere interesse: kleine ingrepen.
Dr. Bart De Bondt is afgestudeerd als arts in 2006 aan de Universiteit Gent. Hij werkt sinds 2008 in Zele. Hij werkte als Kind en Gezinarts en nu als coördinerend en raadgevend arts in WZC De Vliet.
Bijzondere interesse:  palliatieve zorg.
Dr. Ilse Decraemer behaalde in 2006  het diploma van arts aan de Universiteit Gent. Ze werkt sinds 2008 in Zele. Ze werkte in het verleden als Kind en Gezinarts. Erkend als praktijkopleider voor nieuwe huisartsen.
Dr. Sophie De Decker behaalde in juni 2021 het diploma van arts en specialiseert zich sinds 1 oktober 2021 in de huisartsgeneeskunde. Zij is in onze praktijk werkzaam als HAIO (HuisArts In Opleiding) tot april 2023.

Veerle is onze secretaresse. Zij is elke dag aanwezig van 8.00 – 13.00. Ze beantwoordt uw telefonische oproepen en is beschikbaar voor allerhande praktische vragen. Daarnaast neemt ze heel wat administratieve taken op zich.  Net zoals de artsen is ze gebonden aan het beroepsgeheim.

Website Design and Development CompanyWedding Dresses Guide