Home > Griepvaccinatie

2022

Zaterdag 26 november van 9u – 13u

Nieuwe praktijk!: Dendermondebaan 22

zonder afspraak

Gelieve uw vaccin en identiteitskaart mee te brengen.

Vaccin zonder voorschrift bij apotheek vanaf 50 jaar.

 


 

2021 

Dit jaar starten we de griepvaccinatie vanaf november, je kunt online een afspraak maken enkel voor vaccin, elke woensdagvoormiddag in november (lichblauwe slotjes). Lukt je dat niet online, dan mag je gerust bellen dagelijks tussen 8u – 13u. 

Sowieso kun je als 50+ vanaf 1 oktober je griepvaccin zonder voorschrift in de apotheek halen. Het is aan te raden om dit al eerder te reserveren. 

 


 
2020 
 
Het is een bijzonder jaar waarin Covid19 een enorme impact op ieders leven heeft.
Om de griepvaccinatie op een veilige manier aan te pakken, werken we dit jaar met een afspraaksysteem.

 

Griepvaccinatie is aangeraden voor 65-plussers, zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsproblemen zoals diabetes of een ziekte van longen, hart, lever of nieren. Dit jaar – omwille van corona –  komen daar ook 50-plussers bij.

Een andere reden om te vaccineren is om mensen in je omgeving te beschermen:

  • iedereen die onder hetzelfde dak woont als de bovengenoemde risicopersonen of zorgt voor kinderen jonger dan 6 maanden;
  • iedereen werkzaam in de gezondheidssector.
Meer info vind je op www.laatjevaccineren.be

 
Behoor je tot één van de risicogroepen, kun je een – afspraak maken via de online agenda  op 23, 29 en 30 oktober en 13 november. Hiervoor zijn specifieke blauwe agendablokjes voorzien. Als geen van deze momenten je uitkomen, ben je natuurlijk ook welkom op een gewone afspraak.
 
Behoor je niet tot deze risicogroepen, kun je pas na 15 november een griepvaccin bekomen bij de apotheek.
 
 
Breng je vaccin*, je identiteitskaart en een mondmasker mee. We voorzien wachtruimte buiten. Hou er rekening mee dat er op dat moment geen tijd is voor medisch onderzoek of voorschriftjes.

 

 

 
* Via huisartsenavermaat@gmail.com kan je onze secretaresse een voorschrift voor het vaccin vragen.  Ze kan je ook via e-mail of telefonisch een afspraakmoment geven. 
Binnenkort wordt het mogelijk om als 50+ er zonder voorschrift het vaccin te halen. 
 

 

Website Design and Development CompanyWedding Dresses Guide